A Szent Pál Akadémia srácai újra visszaszerezték önbizalmukat és lendületüket! Múlt szombaton hazai pályán verték meg fölényes pontkülönbséggel a Csepel együttesét! a legutóbbi sajnálatos vereség után mind a játékosok, mind a nézők egybahangzóan lélegezhettek fel. Bár az első mérkőzésen sportemberekhez méltatlan beszólások és manőverek csúnyították el a meccset, a visszavágó kifejezetten jó hangulatban telt. 

Már az első negyedben világossá vált, hogy a mieink dominálják a játékot, a különbség az első negyed végére 10 pontra nőtt. A második játékrész viszont hozott némi megingást. Sajnos több büntetőt kihagytunk és több helyzetben nem sikerült a labdát magunknál tartani. A félidőre 4 pontra csökkent a Szent Pál előnye, szükség volt némi újratervezésre.

A 3. és 4. negyedben viszont a mieink már a megszokott játékot hozták, látványos zsákolásokkal, parádés hárompontosokkal és a bravúros összjátékokkal szórakoztatták a nézőket (akik pedig mindezt nem hagyták hang nélkül). A végére 90-59-re változott a pontkülönbség és GYŐZTÜNK. 🙂

Köszönjük a biztatást mindenkinek aki itt volt!

Továbbra is: HAJRÁ SZPA!