Igazi, hősies csapatjátéknak lehettek tanúi, akik eljöttek tegnap a SZPA-Cserpes Trudi – Ford Ivanics Budafok összecsapására. A mérkőzésen egyik játékosunk sem emelkedett ki különlegesen, a mecss második felében  viszont olyat csináltak a fiúk, amit igazán csapatmunkának hívhatunk. Budafok-SZPA: 69-81. Bravó fiúk!

Az első negyedben mondhatjuk, hogy kicsit gyengébben indultunk. A Budafok együttese dinamikus támadójátékkal kezdett, így már az első negyedben 30 pontot kaptunk. Az első 3 negyedben fej-fej mellett haladt a két csapat, nem tudtuk érdemben lehagyni a Budafok együttesét.

A harmadik negyedben azonban már igazi csapatként játszottunk. Kauzál István a meccs vége felé az összes játékosunk számára lehetőséget biztosított a játékra. A megélénkült csapatszellemnek köszönhetően az utolsó negyedben igazi, hatékony védekezéssel és lendületesebb támadásokkal fordítottunk a mérkőzés állásán. A meccs utolsó perceiben már tíz pont fölötti pontkülönvséggel jártunk a Budafok együttese előtt. A meccset végül 12 pont különbséggel nyerték a mieink.

Tehát még egyszer: Budafok-SZPA: 69-81!

Megyünk tovább! HAJRÁ SZPA!