November 17-e péntek egy újabb, emlékeztes győzelmet hozott a SZPA férficsapata számára. Ezúttal a Magyar Testnevelési Egyetem tapasztalt együttese ellen léptünk pályára – ezzel folytatva az idény eddigi győzelemsorozatát.

A TFSE erős játékkal és masszív önbizalommal indított. A Szent Pál csapatának nem volt könnyű dolga a tabella másik éllovasával szemben. Hála Istennek és a fiúk átgondolt, feszes játékának köszönhetően – nem megfeledkezve lelkes szurkolóinkról sem – a TFSE lendületes, fiatal gárdája sem talált fogást a mieinken: a szívvel lélekkel küzdő Szent Pál-os fiúk péntek este újra megmutatták, hogy képesek egymásért és Valaki másért is nagyot küzdeni. Az alázatos és fegyelmezett munka meghozta gyümölcsét: sorozatban az ötödik mérkőzésünket nyertük a bajnokságban.

Hálásak vagyunk hűséges szurkolóinkért, akik ezúttal is igen szép számban, több mint 70-en jöttel el a mérkőzésre, hogy jelenlétükkel és hangerejükkel még nagyobb lendületet adjanak a csapatnak. A hit újra győzött. Nincs megállás!

SZPA – TFSE: 103 – 87